Samsung Experience Store България, официален представител на Samsung Electronics за страната,

...
Samsung Experience Store България, официален представител на Samsung Electronics за страната,
Коментари Харесай

Samsung Experience Store ще е партньор на „Ало Космос! Говори България“

Samsung Experience Store България, формален представител на Samsung Electronics за страната, разгласи партньорството си със станалия ежегоден теоретичен фест „ Ало Космос! Говори България “. Събитието в София се провежда от Атлантическия клуб и STEAM and Space Cluster Bulgaria, с поддръжката на Американското посолство в България.

Samsung Experience Store ще сплоти сили с Атлантическия клуб за ден, изпълнен с вдъхновяващи научни презентации, завладяващи семинари, интерактивни изложения и вълнуващи демонстрации. Фестивалът има за цел да разшири хоризонтите и да разпали фантазиите измежду младите мозъци, което съответствува съвършено с мисията на SAMSUNG да подтиква нововъведенията, вдъхновявайки любознанието и творчеството.

Ало Космос 3.0 “ е плануван да надгради програмата с нови вълнуващи планове, сплотяващи просвета, техника и изкуство и с него ще бъдат отбелязани и 120-тата годишнина от дипломатическите връзки сред Съединени американски щати и България. Очакването е те да катализират полета на трети български астронавт към Космоса и звездите, към Нобелите и Оскарите. 
Виолета Сталийски  new inner pic
Снимка:Samsung Experience Store 

„ Много сме разчувствани да си партнираме с Атлантическия клуб в България за тазгодишното събитие “, каза Виолета Сталийски, шеф на веригата Samsung Experience Store в България. „ Това сътрудничество ни дава привилегията да насърчим ценностите на наукатаи и да вдъхновим младите мозъци. Очакваме с нетърпение „ Ало Космос 3.0 “ и се надяваме, че участниците ще се насладят на преживяването. “

Фестът „ Ало Космос! Говори България “ е плануван за 29 май 2023 г. и ще се организира в София Тех Парк.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР